HAPPY BIRTHDAY 2 ME!

Hejsan! Ville bara berätta att jag, Hanna och Jenny fyller år nu! ÄNTLIGEN ÄR JAG 18! :D Kan inte beskriva hur bra det känns!

Jag fyller 18, det är midsommarafton och ett år sen Michael Jackson dog. Om  han nu är död dvs.
Klicka på denna länk och kolla in videon med "bevisen" på att han fortfarande lever och bara iscensatte sin död.
Jag tror faktiskt han lever. Något är jävligt skumt iallafall..


http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/article7354991.ab

Vad tror ni?



Min födelsedag förra året!


Min födelsedag förr förra året (sommar 08)


Min födelsedag sommar 07!


Midsommarafton 07 :)


GODNATT!


Jag dör snart, bokstavligen!

Hallå!

Har nyss varit på gymmet i 2 timmar! Solade först, Sandra hade bränt sig idag så hon ville inte sola, den muppen! Men hon satt med mig när jag solade, haha har sån jävla klaustrofobi i dom där små solariumen. Så hon hjälpte mig att öppna när jag var klar. Igår kom jag verkligen inte ut, låg på mage för första gången och fick inte upp luckan!! Så jag fick putta upp den så mycket det gick med foten sen fick jag åla mig ut, hahahaha!
Så gymmade vi i en halvtimme, vi har sagt det, MINST EN HALVTIMME! Sen var det core och helvete vad ont jag har i magen nu.

Idag på jobbet var det segt.. Försov mig imorse igen, blir galen på min mobil som inte ringer som den ska! Men jag kom i tid iallafall, fick stressa. Vi fick skruva ut lite skruvar idag, flytta möbler och tömma ett "förråd" och lägga alla saker i ett nytt.


Ehm, jaa.. Andreas är väl inte världens smidigaste person, haha!


Kolla vilken biff jag är! Hahahahaha jag är så jävla rolig. Är nog sveriges klenaste person. Iallafall i armarna.

Ska äta ett äpple nu och sen duscha. Eller nej, jag ska bada. Och läsa i min bok. Den är så jääääävla bra! "Den vita massajen" heter den. Rekomenderar den verkligen. Den finns även på film, så jag längtar verkligen tills jag läst ut boken så jag kan få se på filmen :)

Puss puss!

Hur man tar sönder ett skåp, hahaha!

Workday 3

Hallåå hallå!

Jag kom nyss hem från 3e dagen på jobbet. Så jäääävla tråkigt. Men alla behöver pengar, right?
Vi har fått flytta massa skåp igår och idag. Ganska enformigt. Hahahah igår råkade vi
ha sönder ett skåp, eller vi böjde det så det stod helt snett. Så skåpsdörrarna gick inte att stänga! Fyfan vad jag skrattade!  Men smart som man är så kom jag ju på idén att vi kunde hålla upp skåpet mot väggen och trycka medans någon stängde och låste dörrarna fort som fan. Och ja, det funkade! ;)

Well well. Snart ska jag till centrum med min älskade lillebror. Kolla runt lite, typ. (?)
Senare ska jag och Sandra till gymmet som vanligt. Vi har varit där varje dag nu. As skönt! Igår gymmade vi 45 min, vilket är ett framsteg :)


Här jobbar vi hårt!


Jag får ha en kniv! (överlycklig 5åring...)


Egoist


Vissa tar rasterna väldigt seriöst


Kaffemaskin <3


Vi hörs senare! Puss & kram

Helgen!

Tjoooooo!

I helgen har jag varit med Juuueeel. Mest kollat på film och tagit det lugnt. Skönt faktiskt. Haha i lördags gjorde jag en ascool frisyr på honom, och så skulle han göra en på mig (inte lika fin) haha!
Och i söndags så gick hans mobil sönder så vi sprang ner till tyresö centrum och han köpte en ny.
Sen sov Sandra hos mig och vi kollade på "valentines day", skitbra film! Har aldrig sett en film med så mycket kända skådespelare i samma film!

Nåja, här kommer några bilder!


Biffen själv!


Cutie


HAHAHAA jag ser galen ut!!


Den bjuder jag på! ;)

Stan med Jaqueline!

Hejsaaaan!

Idag har jag varit i stan med Jackie hela dagen. Helv*te vad fort tiden gick! Vi möttes vid 12 och helt plötsligt var klockan 6!
Men vi fick ganska mycket köpt. Inte egentligen det vi behövde, haha.. Men men.

Jag köpte iallafall en svart bikini underdel (ville ha en vit vanlig, men det finns inte någonstans!) och ett par gröna jeans-leggings typ, 3 par skor, ett linne och några saker till. Ska försöka lägga upp bilder senare.
Nu ska jag till gymmet (om jag orkar) annars tar jag ett bad!

Hörs sen!

Helt jävla slut!

Blööööööhhh! Kom nyss hem från gymmet och SATAN vad svettig jag är! Först cyklade jag i 10 minuter sen körde jag den här "cross" grejen vad den nu heter i en halvtimme och sen solade i en kvart. Det var helt blött i solariumet, haha!
Så vet inte om jag ska ut senare eller om jag bara stannar hemma. Har planerat att åka in till stan med Jackie imorgon iallafall. Behöver ballerina skor!



Och för er som undrar så gymmar jag på FLEX gym i tyresö. Skit bra, man får sommaren gratis om man gör ett avtal på ett år! Alltså börjar man betala i Augusti!

Puss sålänge!

Update!

I torsdags firade vi Jocke och Tonys student! Det var supertrevligt att träffa alla igen och jag och Sandra hade jättekul! Här kommer bilder ;)


Sandra, jag och Candra!


Sandra, jag, Cribba och Candra.


Sandra jag och Cribba


Myyys


David, Candra & Cribba!


2 fyllon ramlar ;)


Hahahaha!


Jag & David!


Vodka på tuuuuuub!





Sen på fredagen var jag med Joel, Chribba, Jackie. Sen träffade vi Sissie och Jocke. Och på kvällen åkte vi till Lännabadet och mötte upp Stepp, Listan, Benne och Emelie.


Snygg-Chribba!


Jocke och jag


Jag, Listan och Joel.


Listan.



Sen i lördags tog jag och Joel det bara lugnt. Kollade på tv och ja, inte så mycket mer.
Och i söndags och igår krökade vi också, inte bra inte bra, i know. Ska nog ta det lugnt ett tag nu!


Jag och Jackie. (Inte mina solglasögon, utan Joels!)


Chribba var skitstolt.


Jaja, nu har jag berättat vad jag gjort sen i torsdags! Nu ska jag fixa mig med ansiktsmask osv, och sen sova. Godnatt och puss!

Inflyttningsfest hos Camilla & Johan!

Dålig update, jag vet.. Men jag har faktiskt inte haft tid.. Ska göra 2 inlägg nu, ett om Camilla och Johans inflyttningsfest förra helgen!

Nåväl förra lördagen (29/5) så var jag och Sandra hos mig på dagen och drack smirnoff ice. Så kom Lejon hem till oss för att träffa mamma. Så alla vi 4 gick ner till centrum och satte oss på ängen, för massa rockband spelade där. Jättemysigt faktiskt.
Sen drog vi hem, och jag och Sandra fixade oss hur länge som helst, haha.. Sen begav vi oss till Huddinge, hem till Camilla och Johan som nyss flyttat dit! Skitmysigt, började med natchos till middag och massa öl, haha.
Tänker inte ens berätta hur kvällen slutade, för det var inte okej! Alldeles för mycket bussar och borttappade saker (te.x människor?) Haha! Men hursomhelst hade vi jättekul och här kommer lite bilder!


Lejon, mamma och Sandra!


Jag, fixad och på bussen!


Från vänster längst upp: Camilla, Johan, granne, Amanda och Sandra!


Johan!


Petra & Camilla!


Camilla, Michel, Sandra & Carro!
RSS 2.0